Ik ben achttien jaar en heb onlangs mijn vwo-opleiding afgerond. Volgens mijn omgeving ben ik intelligent, ik heb een brede maatschappelijke en cultureel-historische interesse en ik lees graag de Volkskrant, NRC Handelsblad, Vrij Nederland en dergelijke. Allemaal media die bol staan van
de nuance. Toch stem ik PVV. Zit er een steekje bij me los? Mis ik een dimensie? Wordt het tijd voor een psychiater?

MvdV uit N.

U ziet een tegenstrijdigheid waar geen tegenstrijdigheid te bekennen is. De opiniepagina van de Volkskrant wordt regelmatig gevuld met schrijfsels van Wilders. Denkt u dat het lezen van Vrij Nederland en NRC Handelsblad u behoedt voor misstappen? Gesteld dat het stemmen op de PVV een misstap is. Uw voorkeur voor Wilders lijkt niet te rijmen met het beeld dat uw omgeving van u heeft. Nu kunt u deze geheim houden en in het openbaar verkondigen dat u overweegt lid te worden van D66. Of u treedt vanaf heden in het nieuws als hoogopgeleide Wilders-liefhebber. Menig talkshow...