In VN 40 sprak u zich uit over De Wereld Draait Door. Uw antwoord was zeer gevat, ik moest erom lachen en was het vrijwel roerend met u eens. Het programma is zeker vulgair te noemen en inderdaad wordt het gepresenteerd door een oudere jongere die zichzelf sexy vind. Desalniettemin kijk ik regelmatig met plezier naar het programma. Het is namelijk ook wel grappig, van deze tijd en soms misschien wel enigszins leerzaam. Voor mij dan in ieder geval. Aangezien u ook zegt dat het programma gemaakt is voor infantiele mensen vraag ik mij nu af: ben ik infantiel? Is het slecht om (een beetje) infantiel te zijn, en tot slot: bent u zelf misschien ook infantiel? Vulgair ben ik ook wel een beetje, moet ik hier wel bij vermelden. Alleen ben ik vulgair op de momenten dat het niet erg is om vulgair te zijn.

– Jack Russell

Ach, meneer Russell, we genieten allemaal wel eens van het vulgaire. Misschien troosten we ons met de gedachte dat we er iets van leren. Als u een socioloog was, kon u...