Ciao fratello,

Ik ben er een beetje vroeg bij, maar ik stuur je vast een paasrecept: ‘zachtgekookt eitje in gelei van bietensap’. Een plaatje om te zien en waanzinnig makkelijk en lekker, ook al zou je dat misschien niet vermoeden. Ik haalde dit voorgerecht uit het kookboek Topkoks voor thuiskoks, waarvan de opbrengst gaat naar een schoolvoedselprogramma voor kinderen in Malawi. Een extra vrolijk gerecht dus. Bedacht door Niven Kunz, een door Michelin gelauwerde chefkok met een restaurant in Rijswijk. Niet dat jij daar ooit zult komen, maar met zijn gerecht kun je wel eer inleggen.

Ach, misschien zit je helemaal niet meer te wachten op Hollandse recepten. Ik denk nog steeds dat jij Nederland wel eens mist, maar dat is misschien helemaal niet zo. Je wekt in ieder geval niet de indruk ooit uitgekeken te raken op de Italiaanse keuken.

Liefs, Karin

Carissima sorella mia,

Nee, op de Italiaanse keuken zal ik nooit uitgekeken raken. Dat is ook onmogelijk want er is te veel lekkers. En...