Dit verhaal is ook te beluisteren.

‘Wat een prachtig gezinnetje heeft Clarinda, dacht ik telkens als ik haar foto’s op Instagram bekeek. We waren tijdens onze studietijd in Utrecht onafscheidelijke huisgenoten geweest en hadden veel lol gehad samen, maar door ons drukke werk en mijn verhuizing naar Amsterdam zag ik Clarinda vooral op sociale media. Via de foto’s van haar met haar vriend Jeffrey en hun dochtertje dat in de zomer van 2020 was geboren. Ik kende Clarinda als een uitbundige, sociaal betrokken vrouw, maar toen zag ik haar ook als enorm trotse moeder.’

Voormalig huisgenote Lotte Rensen kon het dan ook niet bevatten dat het nieuwsbericht dat haar op 8 september bereikte over haar Clarinda ging. Dat zij het was die wandelend met haar dochtertje in de kinderwagen op die zonnige woensdagochtend in Den Bosch was doodgestoken door de vader van haar kind met wie ze de relatie inmiddels had verbroken. ‘Maar er zijn niet zoveel vrouwen van 34 met een dochter van...