Reinout Oerlemans, wiens bedrijf de veertien kinderen per draaidag zo’n 175 euro gaat betalen, zegt dat de show ‘geen gekke realityshow’ wordt. ‘Ik wil gewoon laten zien hoe het is om te leven met een achtling en dan nog eens zes andere kinderen.
Trouw, 3 augustus 2009

‘Het wordt een integer programma. Alles wat ik doe, is integer. Ik heb dat van Joop geleerd toen ik nog bij Goede Tijden werkte. Joop hecht heel veel waarde aan integriteit. Neem Big Brother, je kan daar veel op aanmerken, maar als je dat format even los ziet van de inhoud, was dat een zeer integer programma.

Joop heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om integer te zijn. Als je niet blijft herhalen dat je integer bent, gaan mensen aan je twijfelen.

Bovendien ga ik die kids goed betalen hoor. Ze krijgen samen voor een jaar werk negentigduizend euro. Ongeveer het zelfde bedrag dat ik mijn advocaten heb betaald om hun contract op te stellen.
Ik snap ook eigenlijk niet waarom mensen bang zijn dat het een gekke...