Fotografie

Dit moet je zien op het Fotofestival Naarden

Jenny Smets
Secret Friends foto: AnnaHell

Zaterdag begint het vijftiende Fotofestival Naarden. Een must-see-selectie van Vrij Nederland uit de vele fototentoonstellingen in het vestingstadje.

In de vestigingsstad Naarden loop je kans om wonderbaarlijke dingen te zien: je kunt geheime vrienden tegen het lijf lopen, en terwijl je koffie drinkt onder de palmbomen zou je zo maar een stel bankiers in pak voorbij kunnen zien rennen om vervolgens een Wilder Mann of Afrikaans wild te zien passeren.

Vanaf 20 mei t/m zondag 18 juni kan dat zo maar gebeuren, want dan begint het  vijftiende Fotofestival Naarden. Met de laagdrempelige formule van buitententoonstellingen én tentoonstellingen op verschillende locaties in de stad trekt dit festival elke twee jaar een groot en gevarieerd publiek. Het voor deze editie overkoepelende thema  ‘Right Here, Right Now’ biedt een paraplu waaronder bijna elk onderwerp past. De fotografie die voor het festival is geselecteerd is dan ook nogal uiteenlopend in onderwerp, stijl, én van...

Vernieuwend, verdiepend, vooruitstrevend: dat is Vrij Nederland. Maar goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden.
Word abonnee vanaf € 6,99 Sluit je aan
X
Het zijn tijden voor Vrij Nederland
Het zijn tijden voor VN
Je hebt deze maand drie artikelen gratis kunnen lezen. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Je hebt deze maand 3 artikelen gratis kunnen lezen. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Het platform voor progressief Nederland
Voor cultuurliefhebbers en kritische volgers van de actualiteit
Onafhankelijke journalistiek: van maandblad tot video, van podcast tot blog
Met diepgravende interviews, prikkelende columns en onthullende reportages
En: jaarlijks vier thema-specials