Liever luisteren dan lezen? Laat Lou-Anna Druyvesteyn je voorlezen.

Ik stond in een pashokje met twee bh’s in mijn handen. De ene was van Calvin Klein en de andere van DKNY, het label van de Amerikaanse ontwerpster Donna Karan. Op het eerste gezicht waren ze inwisselbaar, allebei van zwart kant en in balconettemodel. Maar Calvins beugel prikte venijnig in mijn rib, de sluiting irriteerde en waren die kussentjes erin nou echt nodig? Donna daarentegen leek haar warme handen hoogstpersoonlijk om mijn borsten te vouwen en die een subtiele twee centimeter omhoog te duwen terwijl ze via de spiegel naar me glimlachte. Ik glimlachte gewillig terug.

https://www.vn.nl/product/vrij-nederland-nr-10-2018/
Haar vriend Harvey Weinstein

Heel even was ik vergeten dat de ontwerpster haar vriend Harvey Weinstein had verdedigd toen haar op de rode loper naar de #MeToo-kwestie was gevraagd. Vrouwen zouden ook eens naar zichzelf moeten kijken, vond ze. ‘Hoe presenteren we onszelf? Vragen we...