Alexander Klƶpping (27)

Hoogmoed&IJdelheid

ā€˜Het geeft voldoening dat het impact heeft als ik wat zeg. Doordat ik op tv ben, worden mijn initiatieven beter opgepikt en worden ze schaalbaar, dan kunnen ze groeien, dat is wat ik wil in mijn werk. Dingen die niet schaalbaar zijn, vind ik mijn tijd niet waard. Ik heb een enorme luxepositie. Als ik vroeger Ā­iemand wilde spreken tegen wie ik opkeek, was dat onbereikbaar. Nu is er vaak niet meer voor nodig dan een mailtje en krijg ik nog snel een reactie ook. Ik heb wel sowieso de neiging om naast mijn schoenen te gaan lopen, dat heeft niet zoveel te maken met wat ik nu doe. Een grote mate van zelfverzekerdheid heb ik. Vroeger was het een correctiemechanisme vanwege grote onzekerheid. Ik realiseerde me toen dat die zelfverzekerdheidsĀ­pose veel meer oplevert, mensen worden er aardiger van. Nu is het geen pose meer, er is geen reden meer om me onzeker te voelen.ā€™

Woede&Wraak

ā€˜Ik kan mensen helemaal kapot wensen en na een half uur...