ionica smeets (34)

lust&wellust

‘Sinds tien jaar woon ik met mijn vriend in Leiden. Daar kent iedereen mij met een stabiele relatie, een kind, een huis. Tot die tijd had ik een chaotisch liefdesleven met veel vriendjes in Delft. Ik wilde heel graag een wild leven maar dat mislukte steeds. Stond ik in de discotheek te zoenen met een knappe jongen die ik mee naar huis wilde nemen voor een nacht, bleek hij ook nog eens heel leuk. Zo leuk dat ik liever eerst hand in hand wilde lopen tijdens een afspraakje en pas daarna seks. Dat zei ik ook tegen hem, bij de voordeur: kunnen we volgende week niet naar de film? Het werd verkering. Lang duurde zo’n relatie niet, want ik word heel snel verliefd maar denk net zo snel: toch maar niet. Nu ben ik al jaren keurig met Han, wat mij betreft tot in het einde der tijden. Iemand die je na jaren nog leuk vindt, kom je niet snel tegen. Tweemaal per jaar word ik verliefd op een ander, dat kun je moeilijk tegenhouden. Maar of je er mee naar bed gaat...