Frédérique Spigt (55). Zangeres. Speelt tot eind 2013 haar theaterprogramma ‘LAND’, en binnenkort te zien in ‘De Vagina Monologen’

Waar blijft uw tijd?

‘Mijn leven is eigenlijk altijd een gekkenhuis omdat ik in mijn eentje een heel bedrijf ben. Ik vind het geweldig om muziek te componeren, maar vergeet niet: ik moet álles zelf organiseren, van de muzikanten tot de theatertour. Mijn programma voor 2014 is al bijna rond, als ik de kar niet trek en niets bedenk, is er niets. Als zzp’er ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen inkomsten en die van mijn muzikanten. Het is geen makkelijke tijd, je krijgt de zalen amper vol. Ik heb niet de luxe om ergens nee tegen te zeggen en ga dus in op elk interview en elke aanbieding om te spelen. Als ik mijn werkuren betaald zou krijgen, was ik miljonair. De wandeling met mijn hond is nu mijn enige uitje op een dag, tijd om lekker aan mijn oude Chevrolet El Camino te sleutelen is er niet, die staat in een kas te wachten. Maar mijn...