Interapy verzorgt al meer dan twaalf jaar online therapie voor psychische klachten. Effectieve behandeling door een ervaren online psycholoog, waar en wanneer het u uitkomt.

Aanmelden

Lees de ervaringen van anderen hieronder, en doe nu vrijblijvend onderzoek naar uw klachten.

Ervaringen van mensendie u voorgingen

'Ik voel me eindelijkécht geholpen'

‘De online depressie-therapievan Interapy was praktisch, omdat ik niet makkelijk de deur uit kon. Alschrijvend bleek er nog een voordeel: je moet meer dan in een gewoon gesprekbedenken wat je nou eigenlijk wilt zeggen. Het verbaasde me hoe snel ik échtcontact had. Al na mijn tweede tekst legde de therapeut de vinger exact op dezere plek.’  

‘Veel effectiever daneen tweewekelijks bezoek’

‘Ik kwam vanwege eenburnout bij Interapy terecht. De behandeling was intensief, en naar mijn ideeeffectiever dan een tweewekelijks bezoek aan een psycholoog. De begeleiding enoefeningen waren zeer...