D&T gids (1)

Ik lees sinds enkele jaren met veel plezier de Detective & Thrillergids. Vooral omdat mij is gebleken dat de steraanduiding van jullie behoorlijk overeen komt met mijn smaak. Dankzij de gids heb ik een aantal schrijvers ontdekt (Slaughter, Connelly, Indridason, Child) en hun karakters en daarmee een geweldige boekenbron aangeboord die mij jaarlijks in de zomermaanden enorm veel leesplezier bezorgt. Ik hoop dat jullie nog jaren hiermee doorgaan.

Marnix Zoutenbier, Eindhoven

D&T gids (2)

Verheugd over het feit dat de Detective & Thrillergids weer bij de post zit, neem ik vast een voorproefje tijdens de lunchpauze. In de inleidende brief aan de abonnees wordt mij, namens de redactie, gegarandeerd dat ikzelf buiten schot blijf. Helaas is na een paar minuten bladeren de EHBO-doos noodzakelijk: ik heb me bij het verwijderen ervan lelijk gesneden aan de ingeplakte kaart met informatie over de bestseller van Stieg Larsson. Hier is het eerste bloed dus al weer gevloeid. Ik...