Van Kooten

Onbegrijpelijk, de foto van Kees van Kooten op de voorpagina van Vrij Nederland van 2 maart 2013 (VN 09). Kees van Kooten is neergezet als een ontzettende boze, verbitterde man en dan staat eronder: ‘Ik ben veel te gelukkig voor een mooi schrijverschap’. Op de foto kijkt hij alsof hij net wil gaan zeggen: ‘Ik wil nooit meer door wie dan ook lastig gevallen worden. Laat me in godsnaam voor altijd met rust.’ Dat lijkt me toch niet helemaal Kees van Kooten, anders had hij nooit het Boekenweekgeschenk geschreven en het interview gegeven.

Cathy van Loo, Den Haag

Van Kooten (2)

Wat een fantastische foto van Kees van Kooten. De senioriteit en het verborgen charisma stralen er vanaf. Echt prachtig.

Manfred Plaatje

Aankondiging

Vorige week kondigden jullie achterin de VN aan dat deze week een diepgravend artikel over de kinderopvang ging verschijnen. Omdat ik daarin geïnteresseerd ben, sla ik nr. 9 dus vol verwachting open. Wat blijkt? Geen artikel over de kinderopvang,...