Danseres, choreografe. Staat met haar show op de Parade

Hoe doorstaat u de tand des tijds?

‘Goed. Sinds twee jaar treed ik weer veel op, nu staat mijn show Burlesque express op de Parade. Ik had nooit kunnen denken dat ik nu nog zou dansen. Ik wilde het ook een tijd niet meer. Ik heb mijn eigen bedrijfje en geef al vijf, zes uur per dag les. Ik volgde zelf wel lessen en deed fitness. En ik werd zo her en der gevraagd, voor een choreografietje in een modeshow, of een optreden op een Toppop-avond. Maar nu gaat het zó goed met mijn eigen show, mensen vinden het blijkbaar tóch leuk om mij op het podium te zien.’

Let u vaak op de tijd?

‘Ik heb geen horloge. Die dingen staan mij niet – ik heb een heel dunne pols – en ik vind ze vaak lelijk. Een klok aan de muur heb ik thuis ook niet. De tijd die maar doortikt, dat maakt me zenuwachtig. Ik voel de tijd liever. Ik weet altijd hoe laat het is. Dat kan ik ook aan het licht zien.’

Hadden uw ouders genoeg tijd voor u?

‘Ja. Ik heb een fijne...