Retourneren en contact

Retouren

In ons assortiment streven we naar hoge kwaliteit, maar het kan voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij u graag zo snel mogelijk een passende oplossing.

U heeft het recht om een bestelling binnen veertien kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking, te retourneren en terug te sturen. Op de pakbon staat vermeld welke stappen u moet ondernemen.

Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan het verzendhuis, Active Ants, ter attentie van Webshop Vrij Nederland. U heeft daarin twee opties.

Via PostNL
Webshop Vrij Nederland
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Via Kiala
Print het Kiala adreslabel voor retour uit. Bent u abonnee? Print dan dit adreslabel voor retour uit. Neem deze bon mee naar een Kiala-punt. Zoek hier een Kiala-punt op.

België
Woont u in België? Print dan het Kiala adreslabel voor retour hier uit. Bent u abonnee? Print dan dit adreslabel voor retour uit. Neem deze bon mee naar een Kiala-punt. Zoek hier een Kiala-punt op.

Beschadigd product

We streven ernaar uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en verzenden. Als bij aflevering blijkt dat uw bestelling niet correct is (schade of onjuist product), kunt u ervoor kiezen om alsnog een correcte bestelling te ontvangen of om uw geld teruggestort te krijgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Fabrieksgarantie
Wanneer een artikel kapot gaat terwijl u dit al langer dan veertien (14) kalenderdagen in uw bezit heeft, dan valt dit wellicht nog onder (fabrieks)garantie. U kunt daarvoor direct contact opnemen met de producent van uw artikel. Ook kunnen wij u uiteraard bijstaan bij het verkrijgen van die garantie. Let wel: de garantie(duur) is afhankelijk van uw artikel en de producent. In geval van twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Contact

Stuur een e-mail naar klantenservice@vn.nl naar onze klantenservice of bel naar 085 0293181, bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.