Natascha van Weezel zei vorige week bij Pauw dat ze geen problemen had met Syrische vluchtelingen in het overwegend Joodse Amstelveen. Nu kijkt ze terug op een week hatelijke commentaren op haar ‘salonfähige linkse meisjesoptreden.’

Ik ben een dom, onnozel en naïef kind, een gutmensch, een nep-journalist, een leugenaar, een opiniecrimineel, een ijdele narcist, een deugdjood, een moslimvriendje en een NSB’er. Althans, als ik de hatelijke commentaren mag geloven die ik afgelopen week na een optreden in Pauw naar mijn hoofd geslingerd heb gekregen. Nog een aantal leuke opmerkingen afkomstig van mijn Twitter-tijdlijn: ‘Zielig dat je aan het messiascomplex lijdt’ en ‘Ik hoop dat iemand als jij nooit kinderen krijgt.’

Nu denkt u waarschijnlijk dat ik iets heel verschrikkelijks heb gedaan tijdens de uitzending. Ik begon dat zelf in elk geval wel te denken, dus keek ik Uitzending Gemist en kwam nogmaals tot de conclusie dat ik niets anders had gezegd dan dat ik vind dat er tóch...