Altijd al een kunstfoto aan de muur willen hebben? Sla dan zondag je slag op de anonieme veiling van Dead Darlings, tijdens het fotografiefestival Foam Fusion in Amsterdam.

Waar moet ik op letten als ik een foto koop? Is kunst kopen niet onbereikbaar voor mij? Is deze foto het geld waard? Mijn advies op deze vraag: koop vooral wat je mooi vindt en waar je graag dagelijks naar kijkt. Tenzij je een handelaar bent lijkt genot mij altijd een beter uitgangspunt dan financiële speculatie.

Toch hoopt iedereen stiekem op het ‘Tussen Kunst & Kitsch’-effect, dat jou kersverse aanschaf over een aantal jaar opeens het tienvoudige of zelf méér waard blijkt. Of dat de aanschaf van die ‘grote naam’ straks je exotische reis gaat bekostigen.

Ben je een liefhebber van fotografie, en gaat het je om het werk en niet om de status, sla dan aanstaande zondag je slag op de anonieme veiling van het kunstenaarscollectief Dead Darlings in FOAM in Amsterdam. Bied op kunst zonder te weten wie de...