Laf hoor, je piemel in de strijd gooien. Of het nou gaat om de Johannes van Donald Trump of het tampeloeris-meten in Den Haag. Dat geleuter. Doe eens rustig joh, net als Douwe Bob.

Bij onze Amerikaanse bondgenoten heeft de piemel zijn intrede gedaan in de verkiezingsstrijd. Dit via de handgrootte van Donald Trump, die zou bewijzen dat er in die afdeling ‘no problem’ te bespeuren valt. Alle begrip als u bij de gedachte aan het geval van The Donald uw handen voor de ogen slaat en heel hard ‘rabarber, rabarber!’ begint te schreeuwen, maar toch ga ik er even op door. Volgens onze Duitse bondgenoten is namelijk niet de hand, maar de neus maatgevend in deze. Wie die Nase eines Mannes, so sein Johannes. Een lezing die ik prefereer, en als de auteursfoto bij dit stukje en profile was genomen, begreep u waarom. Ik zou, indien verkiesbaar, zo hard stijgen in de peilingen dat er rook uit de iPad van Maurice de Hond kwam.

Maar, rechtschapen als ik ben, zie ik daar vanaf. Je...