Spoedcursus verduurzaming

Shape Created with Sketch.

Van wanhoop naar activisme

Wij zijn de eerste generatie die niet kan ontsnappen aan de gevolgen van klimaatverandering, en de laatste die er wat aan kan doen. Dus wat gaan wij doen?

Niet een tikje korter douchen of een gehaktbal minder eten, maar op een andere manier nadenken over reizen, carrière, de politiek of het krijgen van kinderen. Zó kunnen we iets bewerkstelligen tegen klimaatverandering.

Weet je niet waar je te beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer? Doe dan nu de spoedcursus verduurzaming: zeven podcasts en strips die je een stap(je) dichterbij een groene wereld brengen. Doe eerst de quiz. Aan de hand daarvan bepalen wij waar je staat in jouw reis naar een duurzamer leven en hoe je verder kunt vergroenen.

Of ga direct naar de stap van jouw voorkeur, in podcast of in strip (klik op de afbeelding).

P.S. De podcasts zijn ook te beluisteren via Spotify en iTunes!

Doe de Quiz

Podcasts en strips:
Stap 1

Stap 2 en 3

Stap 4

Stap 5

Stap 6

Stap 7

Dus Wat Gaan Wij Doen Festival

Samen staan we sterk, dus kom naar het Dus Wat Gaan Wij Doen Festival op 9 februari in BlueCity 010 in Rotterdam. Tickets kun je hier bestellen.

Colofon

Strips: Mei-Li Nieuwland.
Podcasts: Anouk Burgman (redactie) en Inge Janse (interviews en productie).
Coördinatie: Ties Joosten.

Dus Wat Gaan Wij Doen? is een samenwerking van Vrij Nederland, Brandpunt+, Blue City, Make The World Great Again Festival, Impact Express, CollAction, de gemeente Rotterdam en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.