SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Bij Splendor was het feest vanwege het vijfjarig bestaan, dus alle zalen waren bezet. Gelukkig is mijn gast deze maand een fondsgenoot van me bij uitgeverij Van Oorschot, dus daar konden we terecht in een gezellig achterkamertje. Hoewel het in zo’n bedrijvige uitgeverij natuurlijk wel wat rumoeriger is dan in de goed geïsoleerde zalen van Splendor, heeft het ook wel iets gezelligs.

Vorige maand sprak ik, ook al in een rumoerige omgeving, met Emma Crebolder. We waren toen live te bewonderen op het Zomerparkfeest in Venlo, waar Emma behalve een gedicht van haarzelf ook een gedicht van Maria Barnas las. Bij thuiskomst lag haar nieuwe bundel Nachtboot op de deurmat, wat ik maar gewoon als een teken heb opgevat en zodoende zit ik deze maand met Maria...