Je hebt geen drone nodig om de levenswandel van Ancilla Tilia bij te benen. Op diverse sociale netwerken toont ze die open en bloot.

Volg Ancilla op Pinterest en zie wat zij mooi vindt, volg @ncilla op Twitter en lees wat ze doet, volg haar op Instagram en zie wat zij ziet, van ‘selfies’ tot haar sphynxkatten Calvus en Dita.

Big Brother Opstelten

In augustus reikte Bits of Freedom de Big Brother Award uit aan minister Ivo Opstelten voor zijn oeuvre aan voorstellen waaruit zijn desinteresse voor privacy zou blijken. Opstelten reageerde sportief op de dubieuze eer. In een filmpje van het ministerie van Justitie zegt hij met een joystick in zijn hand: ‘Dankzij mijn drone wist ik al dat ik deze Award zou winnen. Ik aanvaard hem met dank in de wetenschap dat u mij nauwlettend in de gaten houdt.’

Bekijk hier de reactie van Ivo Opstelten

Deze bladwijzer hoort bij het interview met Ancilla Tilia ‘Ik poseer naakt maar ik geef bijna niks prijs’ te lezen in het winternummer van...