De mensendokter lost lezersproblemen op. Deze week: liefdeloze jeugd, seksleven-leaks en de terugkeer van de ex van Jan Roos.
De ex van J. Roos

Dank u voor het meedenken omtrent mijn schuldgevoelens over de verbroken relatie met de heer J. Roos. Inmiddels liet hij weten niet in te gaan op uw therapiesessievoorstel, voorts zei hij u een enorme paardenlul te vinden, daarna volgde ‘amor mundi in je broekje trouwens’ en daarna ‘en je was vijftien’. Dit laatste is waar. Weet u, ik heb hier eigenlijk zoveel vragen over, waar moet ik beginnen? Misschien bij de meest hardnekkige. Wat doen we met/aan seksuele agressie? Voorts vroeg ik me af of er in uw ogen zoiets bestaat als collectieve verantwoordelijkheid. Het verongelijkte, waar de stem van de heer Roos een uitwas van lijkt, het lijkt iets dat wij samen laten voortbestaan. Wat doen we met/aan het verongelijkte? Waarin zijn we zo bedrogen uitgekomen?
Dat de heer Roos mij een paardenlul vindt, lijkt me het zoveelste bewijs dat...