Ik wil even een politiek incorrecte vraag stellen: de vriend van mijn dochter van 16 is een gluiperd. Hoe krijg ik hem weg?

De tanden van mijn zoon staan niet helemaal recht maar ook weer niet schots en scheef; in vroeger tijden zou hij geen beugel hebben gekregen, nu wil de tandarts dat wel. Waarom? Zou hij er ook financieel gewin bij hebben? – Bas
Dat is mogelijk, maar het kan ook zijn dat de tandarts beseft dat wij gevoeliger zijn voor schoonheidsfoutjes dan vroeger. Wordt de beugel niet vergoed door de ziektekostenverzekering? U kunt altijd een second opinion vragen bij een andere tandarts, maar als uw zoon akkoord gaat met de beugel zou ik hem die beugel geven. Het gewin van anderen betekent nog niet dat u de benadeelde partij bent.

Ik wil even een politiek incorrecte vraag stellen: mijn dochter van 16 heeft nu een vriend en ik zíé, met mijn levenservaring, dat het een gluiperd is die gebruik probeert te maken van haar mooiheid, goedhartigheid en onze (flink gevulde ja)...