Media

DWDD-gemist, met Micha Wertheim

Micha Wertheim
DWDD, gisteren. Foto: Uitzending Gemist

Wat een aflevering van DWDD over Trump gisteren, hè? Micha Wertheim begrijpt dat niet iedereen de tijd heeft ‘m terug te kijken, dus tikte hij ‘m uit. Matthijs: ‘Maar wij zijn toch de elite?’ Bas: ‘Nee, Matthijs, de elite is altijd iemand anders.’

Matthijs: ‘Welkom bij De Wereld Draait Door, Mijn naam is Matthijs van Nieuwkerk, ik verdien bij de publiek omroep veel meer dan de minister-president. Vandaag gaan we in mijn programma de indruk wekken dat we willen uitzoeken waarom mensen het vertrouwen in de elite kwijt zijn geraakt.Dat doen we omdat Donald Trump president van Amerika geworden is. We gaan de hele uitzending niet praten over racisme, antisemitisme, homofobie en nationalisme. Dat doen we alleen als het over Zwartepiet gaat. We willen onze kijkers niet kwijtraken door het gesprek echt ongemakkelijk te maken.

Daarom hebben we we aan tafel zoveel mensen uitgenodigd dat we zeker weten dat niemand de kans krijgt echt een diepgaande analyse te geven van wat er aan de hand...

Vernieuwend, verdiepend, vooruitstrevend: dat is Vrij Nederland. Maar goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden.
Word abonnee vanaf € 6,99 Sluit je aan
X
Het zijn tijden voor Vrij Nederland
Het zijn tijden voor VN
Je hebt deze maand drie artikelen gratis kunnen lezen. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Je hebt deze maand 3 artikelen gratis kunnen lezen. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Het platform voor progressief Nederland
Voor cultuurliefhebbers en kritische volgers van de actualiteit
Onafhankelijke journalistiek: van maandblad tot video, van podcast tot blog
Met diepgravende interviews, prikkelende columns en onthullende reportages
En: jaarlijks vier thema-specials