DoubleDutch, de podcast van correspondenten Freke Vuijst (VN) en Reinout van Wachtendonk (BNR) over de Amerikaanse politiek. Met deze week: glazenwasser Gijs Ozinga in Massachusetts is een ‘small businessperson’. En dat is een felbegeerde doelgroep.

Gijs Ozinga: ‘I think Trump is a fool. I really do. Maar als ik naar de andere Republikeinse kandidaten kijk, denk ik toch dat ik het liefste Trump zou hebben. Want ik denk dat hij veel ‘liberaler’ is dan hij zich voordoet. Maar tegelijkertijd heel beangstigend. Net als van de andere kandidaten kan ik me hem niet als president voorstellen. En ik hoop dat hij dat niet wordt. Maar geen van de kandidaten staat me aan, om eerlijk te zijn.’

Freke en Reinout: ‘En Hillary?’

Gijs: ‘Nee… Ik vertrouw haar┬ániet.’

Freke: ‘Waarom niet?’

Gijs: ‘She’ll say whatever.’

SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Verder in...