De Mensendokter lost lezersproblemen op. Deze week: verliefdheid, object of subject, De Mensendokter for President en maakt succes gelukkig?

Af en toe probeer ik een stukje in de krant te krijgen. Tot nu toe is dat niet gelukt. Zou het helpen als ik er een Hannah Arendt-citaatje doorheen gooi? Uw VN huisfilosoof doet dit regelmatig. – H. Kingma Boltjes, Leiden
Ik citeer ook weleens Hannah Arendt, zij het zelden meer dan één keer per week. Bedoelde u trouwens Simone van Saarloos? Lang geleden, toen ik Stichting Wynant Casimir Producties had opgericht, kocht ik tweedehands een boek dat heette Ik wil in de krant. Het ging erover hoe je in de krant moest komen als je bijvoorbeeld een braderie wilde aankondigen. Het heeft niet veel geholpen het korte en nu en dan ellendige leven van Stichting Wynant Casimir Producties te verlengen. Waarom wilt u in de krant?

Ik ben verliefd en vraag me af in hoeverre ik bij deze jongen hard to get moet spelen. Zijn daar regels voor? – X
Een week...