Nog één maand tot de verkiezingen. Simone van Saarloos bewerkte het gedicht ‘I want a President’ van Zeo Leonard tot ‘Ik wil een verliezer als premier’. Mina Etemad maakte er een geweldige video van.

‘Ik wil een verliezer als premier. Ik wil iemand die tot kanker verrookte longen heeft en ik wil een schooier als lijstduwer in de coalitie ik wil iemand die nooit het goede dekkingsplan bij de juiste verzekering heeft en ik wil iemand die een drone als wapen tegenkwam en iemand die de zee niet als vakantiebestemming ziet. Ik wil een premier die een abortus beleefde en ik wil stemmen op iemand die niet het mindere van twee kwaden is ik wil een premier die zijn geliefde op de Middellandse Zee verloor, die nog steeds haar verdronken gezicht ziet, nog het minst als hij slaapt en een nachtmerrie heeft, ik wil iemand die zijn geliefde in zijn armen heeft zien sterven. Ik wil een premier zonder raam voor frisse wind, een premier die in de rij stond voor registratie bij de IND, die...