Vrij Nederland op WhatsApp

Eén Vrij Nederland-artikel per dag houdt je scherp, geïnformeerd en betrokken. Eén Vrij Nederland-artikel per dag houdt je geest vrij voor eigen ontwikkeling. Wat is makkelijker dan dit via WhatsApp te ontvangen? Vrij Nederland appt je elke dag een bericht met het verhaal van de dag. Zo ben je direct op de hoogte van onze mooiste producties.

Meld je aan

Voeg 06-57908180 toe aan je contactpersonen in WhatsApp en app eenmalig VN AAN. Binnen 24 uur ontvang je dan het eerste bericht. We sturen geen ontvangstbevestiging.

WhatsApp of nieuwsbrief?

Ontvang je al elke dag het verhaal van de dag per e-mail? Als je vanaf nu liever alleen via WhatsApp op de hoogte wil worden gehouden, kun je je uitschrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief. Dit kun je doen via een van de e-mails in je mailbox. Onderaan deze mail staat een uitschrijflink. Zoek in je e-mail naar het laatste ontvangen ‘Verhaal van de dag’ en klik onderaan op de uitschrijflink.

Afmelden WhatsApp

Als je geen gebruik meer wil maken van de WhatsApp-dienst kun je je eenvoudig afmelden door VN UIT te appen naar het WhatsApp-nummer van Vrij Nederland.