Sanne Vogel (29)

Luiheid&Gemakzucht

‘Als ik een dag niet werk, vind ik mezelf lui. Ik heb snel een schuldgevoel als ik niets doe: ik werk veel en hard. Mijn carrière begon op mijn zestiende en sindsdien heb ik altijd gewerkt. Ik ben kritisch naar mezelf en weet goed wanneer ik iets wel of niet goed doe. Hartenstraat is mijn eerste lange film, dus ik moet nog ontzettend veel leren: ik merkte bijvoorbeeld in de montage dat ik totaalshots nodig heb om een mooiere scène-overgang te maken. Totale ontspanning heb ik al heel lang niet gehad. Ik moet soms huilen als ik plaatjes zie van de Malediven: het verlangen naar een plek waar je alleen maar zwemt, duikt en eet voel ik heel sterk, maar dat gaat de komende drie jaar zeker niet gebeuren.’

Woede&Wraak

‘Met mijn broer heb ik vroeger veel gevochten. We deelden op ons zeventiende en achttiende een etage in Amsterdam en ondanks dat we al werkten, waren we eigenlijk nog pubers. Ik heb tijdens een ruzie wel eens de ruit van zijn kamer...