Welkom op de nieuwe vn.nl!

De redactie
Foto: Seattle Municipal Archive/CC/Flickr

Vrij Nederland digitaal: elke dag nieuws, achtergronden en opinies

 

Welkom op de vernieuwde vn.nl! Vanaf vandaag schrijven de auteurs van Vrij Nederland dagelijks blogs over actuele kwesties.

Hoofdredacteur Frits van Exter: ‘Met eigen inzichten, opvallende berichten, mooie columns, interessante cultuurtips en scherpe opinies willen we de stem van Vrij Nederland laten horen in het dagelijks nieuwsdebat.’ Op de site zijn onder andere exclusieve columns te vinden van Max van Weezel en het nieuwe talent Amarens Eggeraat.

De korte artikelen zijn gratis. Alle langere verhalen uit het weekblad zijn op de site tegen betaling beschikbaar. Abonnees kunnen ze gratis lezen.

De site is ontwikkeld samen met internetbedrijf digital natives. De afgelopen maanden hebben we proefgedraaid op een open betaversie. ‘We zien dat ons bereik vooral via sociale media fors toeneemt,’ zegt Van Exter. ‘Er blijkt behoefte te bestaan aan korte, prikkelende kanttekeningen bij het nieuws over...

Vernieuwend, verdiepend, vooruitstrevend: dat is Vrij Nederland. Maar goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden.
Word abonnee vanaf € 4,99 Sluit je aan
X
Het zijn tijden voor Vrij Nederland
Het zijn tijden voor VN
Goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Het platform voor progressief Nederland
Voor cultuurliefhebbers en kritische volgers van de actualiteit
Onafhankelijke journalistiek: van maandblad tot video, van podcast tot blog
Met diepgravende interviews, prikkelende columns en onthullende reportages
En: jaarlijks vier thema-specials

Advertentie

Advertentie