In Suitsupply-pak zoefde ik naar Griekenland op mijn drone, die verdacht veel leek op een vrouwenborst, en strooide met bankbiljetten. Zo, dat is opgelost. Nu nog even het klimaat en Poetin.

Ik had vannacht een droom waarin het me allemaal helder werd. Ik stond in mijn kamer en kromp, heel vreemd, tot kniehoogte. Toen trok ik een pak van Suitsupply aan en klom op een klaarstaande drone die verdacht veel leek op een vrouwenborst. Ik steeg op en vloog naar buiten. Onder de drone (het was een bezorgdrone van Amazon) hing een grote harige jute zak vol geld, miljarden euro’s zaten erin. Ik ging ze boven Nederland uitstorten. De mensen zouden extatisch ‘meer, meer, meer!’ roepen en achter me aan komen als was ik de rattenvanger van Hamelen. En ik zou Nederland redden.

Ik weet wel waar die droom vandaan kwam. Donderdag haalde NRC het idee van ‘helikoptergeld’ van stal. Helikoptergeld, dat is: geld drukken en gratis weggeven, Sinterklaasknotgeld. Zou goed zijn voor de...