VN Boekenclub

Vrij Nederland schrijft sinds jaar en dag met passie over de literatuur die er toe doet. Nu gaan we die relatie verder uitdiepen. Op donderdag 11 mei 2017 in Perdu, Amsterdam, gaat de VN Boekenclub van start: een inspirerende ontmoeting tussen de schrijver, de criticus en de lezers om antwoord te krijgen op vragen die opkomen tijdens het lezen. Jóúw vragen.

WAT GAAN WE DOEN

Onze literair criticus Jeroen Vullings ontvangt Hanna Bervoets en Christiaan Weijts, twee schrijvers met een geheel andere opvatting van de literatuur, voor een gesprek over hun meest recente roman. Je ontvangt de nieuwe roman Fuzzie van Hanna Bervoets en de recente roman Het valse seizoen van Christiaan Weijts.

 

Met het troostrijke moderne sprookje Fuzzie slaat Bervoets weer een nieuwe weg in. Het valse seizoen van Weijts is een muzikale roman die zich afspeelt in onze door terreuraanslagen gedomineerde westerse wereld.

LEES MEE

Deelnemers aan de VN Boekenclub krijgen de boeken thuis bezorgd. Je kunt je vragen insturen naar vnboekenclub@vn.nl, zodat die op de avond zelf aan de schrijvers kunnen worden voorgelegd.

DATUM: donderdag 11 mei
LOCATIE: Perdu, Kloveniersburgwal 86, Amsterdam
AANVANG: 19:00 uur
EINDE: 21:30 uur

KOSTEN DEELNAME EN BOEKENPAKKET:
€ 44,- voor onze abonnees
€ 59,- voor niet abonnees

 

De inschrijving is gesloten.

Geen abonnee, maar wil je wel voordeel? Voor € 4,99 per maand heb je al een digitaal abonnement.