Hofland

Ik ben een lezer die VN las toen deze bestond uit een krant en Van Tijn en Ferdinandusse er nog werkten op de Raamgracht. Waarom het proefabonnement, omdat ik het interview met Henk Hofland (VN 26/27) zo ontzettend goed vond en hoop dat vaker aan te treffen. De stukken, bijna altijd over de politiek van Joop, waren onthullend. Daarvan kon ik iets leren. Het was ook altijd gespreksonderwerp bij het koffieapparaat op de gang in mijn werkzame periode. Ik werd steeds nieuwgieriger. Daarom hoop ik dat er meer van deze interviews in uw blad komen.

Mevr. E. Kok

Romney

Kunt u mij vertellen waarom in het artikel over Pinokkio Mitt Romney (VN 30) met geen woord over zijn mormoon-zijn wordt gerept ? Het kan toch niet zijn, dat zijn draaikonterigheid of meningen in geen enkel verband met deze overtuiging staat. Een extreem-rechts religieuze president is veel gevaarlijker dan een presidentskandidaat die zijn mening aanpast om meer stemmen te krijgen.

Lucas Pleij, Lugano, Ticino,...