Radiomakers

Beste mevrouw Drayer,

Wat hebt u mij een intens en intens plezier gedaan met uw gedrukte zielekreet in VN 47 naar aanleiding van de werkwijze van een bekend radiomedewerker. Ik heb lang gedacht dat ik de enige was die zich mateloos ergerde aan de zelfvoldane, ingebeelde sterjournalist, maar sinds ik uw artikel heb gelezen, weet ik dat mijn reactie op het werk van de betrokken man toch in ieder geval hier en daar gedeeld wordt. Ik ben sinds heel lang geleden een tevreden abonnee van VN, maar heb nooit de behoefte gehad schriftelijk te reageren op enig schrijfsel waar ik het mee eens of oneens was. Maar u deed mij met uw bijdrage zo’n groot plezier en voldoening dat ik u dat erg graag wil laat weten.

Ik wens u veel genoegen toe bij uw werk.

G.A. Hunderman

Recensies

Ik blijf worstelen met de recensies van Jeroen Vullings. Serveert hij debutanten als Joubert Pignon (Er gebeurde o.a. niets) en Özcan Akyol (EUS) genadeloos af, Het bamischandaal van een gevestigde naam als...