Schoonmaakmiddelen

Ik ben het helemaal eens met de strekking van het stukje van Evert Nieuwenhuis over biologische schoonmaakmiddelen (VN 05, ‘Het Geweten’). Ik vind het echter heel jammer dat hij alleen Albert Heijn noemt als leverancier van aanbevelenswaardige wasmiddelen. Niemand heeft het tegenwoordig nog over de slager, de bakker of de groenteman, het gaat alleen maar over de supermarkt en meestal wordt dan Albert Heijn bedoeld of genoemd. Alsof er niets anders meer is! Zoals het goed is om biologische schoonmaakmiddelen aan te bevelen, zo is het ook goed om te wijzen op kleine winkels en andere producenten van schoonmaakmiddelen dan altijd maar weer die Albert Heijn!

Eva van Deinse, Leiden

Spaargeld

Zonder mij veel illusies te maken over het effect reageer ik toch maar even op de column van Kees Kraaijeveld (VN 06). Ik ben voor eerlijk delen, zwaarste lasten, sterkste schouders, et cetera. Daarom heb ik met een jaarinkomen van circa één ton altijd PvdA gestemd. Door een...