Topbestuurders

Graag geef ik u een groot compliment voor het artikel over aandelenbeloningen van topbestuurders (VN 22). Ontzettend knap van de desbetreffende journalisten om zo iets ingewikkeld in vier VN-pagina’s inzichtelijk te maken. Ik vind het een doorwrocht, intelligent en kritisch stuk, waarbij de kritiek heel subtiel in het artikel is verwerkt. Echt een VN-topper!

Christiene Noot, Vledderveen

P.S. En wat een zegen dat het fonds Bijzondere Journalistieke Projecten nog niet is wegbezuinigd..!

Van Saarloos

‘Dit is Simone van Saarloos. Zij staat op de cover omdat een jonge blonde vrouw vaak beter verkoopt’ (cover VN 22). Onder Simones foto staat: ‘IK BEN MIJN BORSTEN’.

Maar daar zien we nu net niets van op die cover.

Een gemiste kans, heb ik de indruk.

Helge Bonset, Loenen aan de Vecht

Borstkanker

Met groeiende ergernis las ik het artikel over borstkanker in VN 19. Al lezende werd ik in de val gelokt dat vrouwen verantwoordelijk worden gehouden voor de epidemiologische toename...