Bestelinformatie

Klantenservice

Bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur, middels het sturen van een e-mail naar klantenservice@vn.nl of door te bellen naar 085 0293181

Via de post zijn we bereikbaar op:
Vrij Nederland Klantenservice
Postbus 15979
1001 NL Amsterdam

Bestelling plaatsen

In onze shop kunt u op twee verschillende manieren een product bestellen: door snel te bestellen zonder een account aan te maken – u betaalt dan direct zonder dat uw gegevens bewaard blijven – of door in te loggen met een account. Als je eenmalig een account aanmaakt, hoeft u bij de volgende aankoop in de Vrij Nederland webshop uw gegevens niet nogmaals in te voeren.

Na het afronden van uw bestelling wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. Daarin vindt u een link om je account te bevestigen. Klik daarop om uw account te activeren.

Boeken via bol.com
De boeken in de webshop van Vrij Nederland bieden wij u aan in samenwerking met bol.com. Een aantal producten, zoals specials en andere items, in de Vrij Nederland winkel kunt u bestellen via een account.

Bestelling annuleren
Als u uw bestelling na voltooiing van het aankoopproces wilt annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Een van onze medewerkers zal de levering en eventuele terugstorting met u bespreken. Omdat de uitlevering bij bestelling direct in gang wordt gezet, is het soms niet te voorkomen dat u het product toch eerst ontvangt.

Bestelling België
Woont u in België? Dan kunt u telefonisch of per mail bestellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Vermeld in uw e-mail uw adresgegevens en de omschrijving van het artikel(en) dat u wilt bestellen. Betalen kan via een nota (levering vindt dan plaats nadat de betaling is verwerkt). De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van uw bestelling.

Veilig bestellen
Voor Vrij Nederland is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, zodat uw gegevens versleuteld worden verzonden.

Betaalmethoden

Afhankelijk van uw bestelling kunt u in onze shop op verschillende manieren betalen.

iDeal
Tijdens het bestelproces wordt u bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank geleid. Zodra de betaling via de bank is afgerond keert u weer terug naar onze shop. 

Nota
U ontvangt een nota voor het bedrag van de bestelling en administratie- en verzendkosten. Nadat de betaling is verwerkt, wordt uw bestelling verzonden. 

Automatische incasso
Kiest u voor betalen middels automatische incasso, dan schrijven wij het verschuldigde bedrag van uw rekening af. De order zal dan onmiddellijk worden verwerkt.

Levertijd

Bij elk product in de Vrij Nederland webshop wordt een indicatie van de levertijd afgegeven, gebaseerd op de voorraad en de levertijd van onze leveranciers. Voor de daadwerkelijke levertijd zijn wij echter afhankelijk van de vervoerder, de indicatie is dus geen garantie. Wij doen uiteraard ons best om de levertijd zo accuraat mogelijk weer te geven. In de regel geldt: voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Verzendkosten

Per bestelling wordt binnen Nederland een eenmalige bijdrage van administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het product wordt € 2,95 of € 5,95 in rekening gebracht. Bij producten met verschillende verzendkosten geldt een eenmalige bijdrage van € 5,95.

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL en DHL.

Buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland worden meerkosten in rekening gebracht afhankelijk van het afleveradres; neem hiervoor contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar klantenservice@vn.nl of door te bellen naar 085 0293181 (op werkdagen bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur).