De gesprekken van de dag, volgens de webredactie. Vandaag: als ‘social influencer’ heb je niets aan je weekend. Laura, Martin, Geert, Donald, Ivanka: take a welverdiende break, jongens.

Man, het is amper acht uur en ik zit alweer te tikken voor mijn followers. Ik bedoel, ja: het is mijn werk, en ja: ik krijg ervoor betaald, en ja: ik vind dit leuk om te doen, en ja: het is hartstikke belangrijk dat Vrij Nederland (neem een abonnement!) nog voor negenen een mening heeft gepubliceerd, en jaha: omdat ik zo vroeg opsta mag ik van de chef vast iets eerder weg. Maar, djiez. Ik bedoel: ik zit hier wel te achter mijn MacBook Pro (koop ‘m hier!)┬ámet mijn mening (vind ‘m hier!). Ik ben als een gek┬ásocial aan het influencen.

Voor ik het vergeet, hier boven zie je dus een foto van mijn ontbijt. #breakfast #foodie #coffee #addict #fitgirl #morning #earlybird (Kopje: Hema. Koffie: Albert Heijn. Dekentje: locals, ergens op vakantie. #authentic #nature #wanderlust)

Reality-ster en...