De gesprekken van de dag, volgens de webredactie. Vandaag: als ‘social influencer’ heb je niets aan je weekend. Laura, Martin, Geert, Donald, Ivanka: take a welverdiende break, jongens.

Man, het is amper acht uur en ik zit alweer te tikken voor mijn followers. Ik bedoel, ja: het is mijn werk, en ja: ik krijg ervoor betaald, en ja: ik vind dit leuk om te doen, en ja: het is hartstikke belangrijk dat Vrij Nederland (neem een abonnement!) nog voor negenen een mening heeft gepubliceerd, en jaha: omdat ik zo vroeg opsta mag ik van de chef vast iets eerder weg. Maar, djiez. Ik bedoel: ik zit hier wel te achter mijn MacBook Pro (koop ‘m hier!)Ā met mijn mening (vind ‘m hier!). Ik ben als een gekĀ social aan het influencen.

Voor ik het vergeet, hier boven zie je dusĀ een foto van mijn ontbijt. #breakfast #foodie #coffee #addict #fitgirl #morning #earlybird (Kopje: Hema. Koffie: Albert Heijn. Dekentje: locals, ergens op vakantie. #authentic #nature #wanderlust)

Reality-ster en...