Het wordt weer lente: doet u ook aan kledingadviezen? Mag een man van zestig ook gymschoenen dragen?

Zoals bekend is kleding meer dan bescherming tegen wind, water, zon en kou. Kleren en schoeisel schijnen iets te zeggen over wie wij willen zijn. De vraag is: hoeveel afkeuring verdraagt u? Bedenk dat u nooit uw gehele omgeving met uw kleren en schoeisel tevreden kunt stellen. Gezien het feit dat u mij vraagt of een bejaarde, als ik u zo mag noemen, gymschoenen mag dragen, vrees ik dat u weinig afkeuring verdraagt.

De meeste Amerikaanse bejaarden wonen zo ongeveer in gymschoenen. Als de Amerikaanse cultuur de onze is, kunt u vrijwel overal op gymschoenen verschijnen. Maar als u toe bent aan iets pittigers: trek een camouflagepak aan, zet een cowboyhoed op en ga winkelen in De Bijenkorf. We lopen allemaal voor gek, maar sommigen van ons weten het niet.

Mijn kind wil een poes en ik wil het echt niet: die beesten kotsen de boel onder. Hoe breng ik haar op andere gedachten zonder dat...