Voor al uw vraagstukken van relationele, levensbeschouwelijke of andere aard.

Het probleem is dat ze me voor de tent een boek zien zitten lezen en denken: hij doet niks.

Vrouwen op wie ik val noemen mij ‘heel erg aardig’ maar willen verder niets met mij beginnen. Wat ik liever zou horen, is dat ik een klootzak ben met wie ze graag naar bed willen. Heeft u tips?

U formuleert het fraai, maar volgens mij zegt u het volgende: u wilt met vrouwen naar bed, zij niet met u. Zou u niet gewoon meer tijd moeten investeren in uw versierpogingen? Hebt u al aan internetdaten gedacht? Voor zover ik weet kun je ook als je alleen fysiek contact zoekt op het internet terecht.

Maar dat wilt u natuurlijk niet.

Ik raad u het volgende aan: stap af op vrouwen op wie u niet valt, versier ze, ga tegen uw zin met hen naar bed. Langzaam zult u de klootzak worden die u altijd hebt willen zijn.

Wat zijn de belangrijkste inzichten die u uit romans heeft gehaald en waar u in uw eigen leven ook echt iets...