Heeft u goede ervaringen met internetwinkels? Ik denk eraan om voortaan mijn kleding via internet te gaan bestellen maar ben bang dat de maten niet kloppen.

Lang ben ik bang geweest voor kledingwinkels en dan met name voor het personeel. Om die reden heb ik, toen ik een jaar of vijftien was en ik inzag dat ik mijn moeder niet tot in lengte van dagen mijn kleren kon laten kopen, althans als ik mijn maatschappelijke ambities serieus wilde nemen, de catalogus van een postorderbedrijf intensief doorgebladerd. Mijn oog bleef haken aan een trui die werd gedragen door een knappe man. Zo’n man wilde ik ook wel zijn, waarop ik besloot de trui aan te schaffen. De trui arriveerde. Mijn moeder begon te schreeuwen. De trui, moet ik bekennen, was in het echt betrekkelijk lelijk en kriebelde enorm. Volgens de catalogus was hij gemaakt van wol, maar in werkelijkheid leek de trui gemaakt te zijn van oude sinterklaaszakken die in een kelder in Oost-Groningen aan elkaar waren genaaid door...