Ik ben een vrouw met onderdanige verlangens. Ik zeg bijvoorbeeld tegen mijn partner: ‘Ik eis dat jij mij op mijn knieën duwt en gedwongen fellatio laat plegen. Doe ik het niet goed dan moet ik als straf al jouw zaad slikken.’ Mijn partner zegt dat mijn onderdanigheid te dominante vormen begint aan te nemen. Hoe leg ik hem al mijn onderdanige wensen uit zonder dat hij zich gedomineerd voelt?

– Gewillig en onderdanig, Amsterdam

Ik herken uw e-mailadres, u bent geen vrouw met onderdanige verlangens, u bent een vrouw die aandacht zoekt. Als uw partner geen zin meer heeft in uw seksspelletjes, moet u zich tevreden stellen met uw fantasie. Ook kunt u, terwijl uw partner een goed boek leest, halfnaakt voor de webcam gaan zitten om virtuele mannen te vinden die u dwingen tot symbolische onderdanigheid.

Uw artikel wordt altijd geopend met een citaat uit een van de vragen of antwoorden. Voor mij is het prettig om dan meteen door te lezen in het eerste item. Maar meestal bevindt het...