Ik ga trouwen, mijn aanstaande wil collega’s van werk uitnodigen maar hoe maakt hij onderscheid? Hij werkt in een bedrijf met op zijn afdeling een stuk of dertig mensen, van wie we niet iedereen kunnen uitnodigen. – Francien L. te Rotterdam.

Hoeveel van de dertig mogen komen? Als niet iedereen kan komen, moet hij alleen die collega’s uitnodigen bij wie hij wel eens over de vloer is geweest. Als hij bij niemand of iedereen over de vloer is geweest, kan hij het beste als volgt selecteren. Van de mannelijke collega’s zou hij zich moeten afvragen: met welke collega’s zou ik naar het bordeel kunnen? Die mannen moet hij uitnodigen.

Van de vrouwelijke collega’s moet hij zich afvragen: wie zou ik van onder tot boven willen bedekken met kleine kusjes en zachte strelingen? Ook uitnodigen. U weet dan meteen wie uw concurrenten zijn, dat is handig.

Maar u kunt ook tegen hem zeggen: laat mij maar selecteren.

Regelmatig ga ik de natuur in om te wandelen en van de rust en de stilte te genieten....