Freek heeft iets gehad met vier vrouwen. Met de laatste is hij al 48 jaar samen. Gelukkig.

Het moment is aangebroken dat ik niet langer in de kast kan blijven. De wereld moet weten. Ik heb in totaal met vier vrouwen iets gehad.

Op de eerste was ik hevig verliefd. Ik was 19, zij 17. We zoenden op mijn kamer. We lagen op bed. Heel voorzichtig zocht mijn hand haar erogene zones. Ik was doodsbang dat ik haar zou aanraken waar ze dat niet wilde. Dat zij dan dan op zou springen en de relatie zou beëindigen.

Tijdens de vakantie had ik een aansteker voor haar gekocht. Zij nam het geschenk koeltjes in ontvangst. Drie dagen later was het uit.

De tweede vriendin heeft mij ontmaagd. Ik was 23, zij 25. Haar vriend zat voor een jaar in Amerika. Ze was lid van de NVSH en had zo haar ideeën. Een gemeenschappelijke vriend had haar opmerkzaam op mij gemaakt. We deden het en ik lag een nacht als een plank naast haar. Ze maakte me duidelijk dat ik geen gedroomde minnaar was. Ik had al zo’n...