Dvd Het is weer zo laat

De tiendelige serie Het is weer zo laat! (in de volksmond beter bekend als Waldolala) markeerde in 1978 de laatste samenwerking tussen de combinatie Wim T. Schippers, Gied Jaspars, Wim van der Linden en Ellen Jens. Al dan niet samen met Ruud van Hemert tekenden zij eerder voor spraakmakende programma’s als De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek.

In Het is weer zo laat! vertolkt Dolf Brouwers de rol van Waldo van Dungen die op onnavolgbaar chaotische wijze de scepter zwaait over zijn nachtclub Waldolala (“Dat is dus van Waldo en oh-la-la!”).

Andere prominente personages zijn Waldo’s zwaar beproefde echtgenote Gé Braadslee (Mimi Kok), protestzanger annex spreekstalmeester Boy Bensdorp (Rob van Houten), bedrijfsleidster Ada Blooker (Hannah de Leeuwe) en psychiater Karlheinz Lindt (Cor Beurskens), bij wie Waldo als een Tony Soprano ‘avant la lettre’ regelmatig op de bank ligt.

Lezers van Vrij Nederland kunnen de dvd Het is weer zo laat nu bestellen voor € 22,50 i.p.v. € 24,95.

Abonnees kunnen de dvd via deze link bestellen voor slechts € 19,95 i.p.v. € 24,95 incl. verzendkosten.

De dvd wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Bestel hier of bel (020) 551 87 01.

Bestelformulier

Sluit je nu aan voor slechts €4,99 per maand

Sorry, je hebt op het moment geen toegang tot dit artikel.

Waarschijnlijk heb je een abonnement zonder digitale toegang. Wil je deze content graag lezen, sluit dan snel een abonnement af.

Heb je wél een abonnement met digitale toegang, neem dan contact op met onze klantenservice: 020 – 5518701.