Ric-Ta-Mish
(aperitief voor Kerstmis)
INGREDIËNTEN
30 ml zeer oude jenever
20 ml benedictine
10 ml versgeperst grapefruitsap
5 druppels oranje grenadine
3-4 druppels oranjebitter
Schudden, in een goedgekoeld martiniglas gieten en garneren met een kers
Angel’s Portion
(feestcocktail voor oudejaarsavond)
INGREDIËNTEN
40 ml VSOP Fine Champagne cognac
40 ml versgeperst sinaasappelsap
20 ml gembersiroop
1 rijpe passievrucht
3-4 druppels Angostura bitter
Schudden, uitgieten in een longdrinkglas en garneren met een lampionvruchtje
Sam Kingue, de cocktailmaker die is geïnterviewd op pagina 48, creëerde deze cocktails. Kingue is als enige Nederlander doorgedrongen tot de finale van de Bols Cocktailmaster 200 competitie
Met dank aan Oldenhof Kookkado, Amersfoort (glazen)
Je reactie wordt geplaatst zodra deze is goedgekeurd. Je reactie is geplaatst.