Dit is de week waarin… Robert van de Griend ontmaskerd werd als liefhebber van kapsalon.

Onze adjunct-hoofdredacteur heeft een bijzondere fascinatie. Toen ik begon met deze rubriek overlegden we de eerste paar afleveringen en stemden we de onderwerpen af – je moet elkaar toch een beetje aftasten. Eerst opperde hij het verdekt, tussen een waslijst aan andere culinaire onderwerpen. Maar het onderwerp bleef zo nu en dan de kop opsteken in onze communicatie.

En terwijl hij zich steeds minder bemoeit met mijn onderwerpkeuze, veranderde zijn toon op dit specifieke punt in de loop van de tijd van geheel vrijblijvend tot licht dwingend.

Ik citeer een e-mail van 9 oktober jongstleden:...

Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen. Verder lezen? Sluit je nu aan.
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen. Verder lezen? Sluit je nu aan.
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand
Om onze journalistiek te beschermen kun je Vrij Nederland niet incognito lezen.
Om onze journalistiek te beschermen kun je Vrij Nederland niet incognito lezen.
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen - en we zien dat je graag verder leest. Leuk!
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen - en we zien dat je graag verder leest. Leuk!
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand