Interview

1. Blink uit in wat je leuk vindt

‘Mijn ouders zeiden op jonge leeftijd tegen me: doe wat je wilt, maar werk ervoor. Dan steunen we je. Ik wilde liedjesschrijver worden en was daar al snel serieus mee bezig. Als anderen uitgingen, zat ik in mijn studio lekker muziek te maken en aan apparaten te kloten. Op school was ik nalatig. Liever ging ik basketballen met mijn vier beste vrienden, die dezelfde mentaliteit hadden. We wilden uitblinken in wat we leuk vonden, iets van het leven maken, en dus voerden we een gezonde competitie met elkaar. Drugs, alcohol en roken was aan ons niet besteed. Nu doen we allemaal wat we altijd al leuk vonden. De een is piloot, de ander basketbalt op heel hoog niveau. Nog steeds werk ik hard, al voelt het niet als werken.’

2. Geniet!

‘Na mijn havo vertrok ik naar L.A. om een platendeal binnen te halen als zanger. In die drieëneenhalf jaar dat ik er woonde heb ik één ding geleerd: genieten. Ik kwam vanuit mijn veilige jeugd in een harde wereld...