Cadeautips van Vrij Nederland

Op zoek naar een cadeau voor onder de kerstboom? Geen nood! De leukste cadeaus vind je bij ons. Boeken die besproken zijn in Vrij Nederland en natuurlijk de voordeligste abonnementen om cadeau te doen (of om zelf te nemen!).

Het boek en het badwater – Lisa Kuitert

Een hartstochtelijk pleidooi voor het papieren boek. Een ideaal cadeau voor iedereen die het papieren boek een warm hart toedraagt. Al jaren rommelt het op de Nederlandse boekenmarkt. Lisa Kuitert bespreekt de stand van zaken, en geeft met veel voorbeelden en saillante details uit heden en verleden de verstokte boekenliefhebber de wapens in handen om zich door deze discussie heen te slaan.

Bestel het boek hier
Het laatste testament van Frans Kellendonk

Het laatste testament van Frans Kellendonk is het verslag van de terugkeer op aarde van de schrijver in het jaar 2015, nadat hij in 1990 gestorven was. Wat is er in die vijfentwintig jaar veranderd? Wat is er geworden van zijn voormalige literaire vrienden en vijanden?
‘Arie Storm wil Frans Kellendonk teruggeven aan zijn lezers met dit hoogst curieuze, fundamenteel oneerbiedige boek.’

Bestel het boek hier

Een proefabonnement op Vrij Nederland

Verras familie en vrienden met een abonnement op Vrij Nederland. Lees 12 weken Vrij Nederland op proef voor 15 euro op papier en digitaal op tablet of mobiel. Daarnaast heb je gratis toegang tot alle artikelen van Vrij Nederland via Blendle. Na de proefperiode loopt het abonnement automatisch af!

Sluit hier een cadeauabonnement af
De pont van kwart over zeven – Gerard van Westerloo

Vanaf de jaren zeventig maakte van Westerloo spraakmakende reportages voor Vrij Nederland, zoals De vlucht in de stacaravan, De bestuurders van lijn 16 en De pont van kwart over zeven. In die stukken vertellen gewone mensen over hun werk en hun leven, en ze verwoorden luid en duidelijk het maatschappelijk onbehagen dat pas veel later, in de tijd van Pim Fortuyn, tot de politiek zou doordringen. De pont van kwart over zeven is een bundel van de beste werken van Gerard van Westerloo.

Bestel het boek hier

Het Vrij Nederland jubileumnummer

Ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van Vrij Nederland hebben we het dikste nummer uit de geschiedenis van Vrij Nederland gemaakt. In 260 pagina’s presenteert de redactie 75 mensen die in de afgelopen 75 jaar een bijdrage hebben geleverd aan vernieuwing in Nederland op allerlei terreinen: wetenschap, politiek, cultuur, sport, media, economie. De vernieuwers komen aan bod in 75 interviews, reportages, foto’s, tekeningen, dagboekfragmenten, debatten, columns en essays.

Bestel het jubileumnummer hier

Een digitaal abonnement op Vrij Nederland

Geef (of geniet zelf) van 8 weken lang toegang tot alle digitale versies van Vrij Nederland. Elke week ontvang je de digitale editie op je tablet of mobiel én daarnaast heb je toegang tot alle artikelen van Vrij Nederland via Blendle! Lees Vrij Nederland waar en wanneer jij maar wilt. Het abonnement stopt automatisch.

Sluit hier een cadeauabonnement af

 

 

Niets gevonden? Bekijk alle boeken en producten in onze webshop!

Opzoek naar langere abonnementsvormen? Al onze andere abonnementsvormen vind je hier