Eén moment...
vn.nl
Boekenstandaard Scarlett Rood
Met deze boekenstandaard kunt u aan tafel ontspannen een boek lezen. Ook ideaal om een kookboek leesbaar en vlekkeloos te houden tijdens het koken.
€ 29,90
Abonneeprijs € 25,90
Levertijd:
Het digitale proletariaat - Hans Schnitzler
In Het digitale proletariaat wordt de ontstaansgeschiedenis van een eigentijdse klasse geschetst. De digitale proletariër is een mens van wie het hele bewustzijn - zijn aandacht, emoties en vriendschappen, zijn ideeën en fantasieën - tot koopwaar is gereduceerd.
€ 19,90
 
Levertijd:
Eerst € 129,95
Burkely Tas Coral
100% rundlederen tas met zichtbare nerf. Formaat 20 x 40 cm.
€ 89,95
Abonneeprijs € 79,95
Levertijd:
Eerst € 39,95
Opwindradio Lynx
Met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand, zonder dat er batterijen voor nodig zijn! Het enige wat u hoeft te doen is de radio in de zon te leggen of aan de hendel te draaien en de radio laadt zichzelf op.
€ 29,95
 
Levertijd:
Alleen met de goden - Alex Boogers
Een overweldigende coming-of-age roman, waarin Alex Boogers al zijn thema's laat samenvloeien: verstoorde familierelaties, liefde en verlating, vechten om te overleven, schrijven om te groeien. Tegelijk is deze ontroerende, meeslepende vertelling een zoektocht naar een vader.
€ 19,95
 
Levertijd:
Eerst € 119,95
Ginkgo solar boom
De milieuvriendelijke oplader voor al uw mobiele apparaten!
€ 89,95
Abonneeprijs € 79,95
Levertijd:
Eerst € 59,95
Port solar oplader
Port is de ideale mobiele oplader! Kleur: grijs
€ 39,95
 
Levertijd:
Eerst € 39,95
Laptoptas
Stevige, zwarte laptoptas, unisex model.
€ 21,95
 
Levertijd:
Magdalena - Maarten 't Hart
Het langverwachte boek van Maarten 't Hart over zijn moeder ‘Na mijn dood,’ zei de moeder van Maarten ’t Hart vaak, ‘kun je over me schrijven wat je wilt, maar spaar me zolang ik leef.’
€ 19,99
 
Levertijd:
Een manier van leven - Peter Bieri
Met voorbeelden uit alledaagse situaties en uit de literatuur onderzoekt Peter Bieri hoe onze waardigheid wordt bepaald door de wijze waarop wij omgaan met anderen en met onszelf. Hij laat zien hoe die waardigheid tot uitdrukking komt in de manier waarop we begrippen als zelfstandigheid, waarachtigheid en zuivere betrekkingen tot maatstaf van ons handelen maken. Want waardigheid is geen abstract begrip, het is een manier van leven.
€ 34,95
 
Levertijd:
Boom Eco mok zwart
Dubbelwandige en lekvrije reismok van 225ml, voor uw warme én koude dranken onderweg.
€ 14,95
 
Levertijd:
Het bestand - Arnon Grunberg
Bestaat er een mooiere, volmaaktere werkelijkheid dan de fysieke werkelijkheid zoals wij die kennen? Voor Lillian, een 'oosterse prinses in een betrekkelijk doorsnee meisjeslichaam', is daar geen twijfel over mogelijk: het ware leven is online - daarbuiten bestaat slechts sociaal wenselijk gedrag.
€ 18,50
 
Levertijd:
Eerst € 19,95
Brolly paraplu
Brolly is de ecologische oplossing in het hogere segment voor regenachtige dagen!
€ 11,95
 
Levertijd:
The Book lamp
Mooi vormgegeven leeslampje in retro stijl
€ 15,95
Abonneeprijs € 13,95
Levertijd:
Eerst € 39,95
Laptop sleeve grijs
Stijlvol en duurzaam tegelijk. De hoezen van reWrap, voor de laptop, zijn gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe.
€ 25,95
Abonneeprijs € 21,95
Levertijd:
Eerst € 29,95
Ipad sleeve donkerblauw
Stijlvol en duurzaam tegelijk. De hoezen van reWrap, voor iPad, zijn gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe.
€ 17,95
Abonneeprijs € 14,95
Levertijd:
Boom Eco mok wit
Dubbelwandige en lekvrije reismok van 225ml, voor uw warme én koude dranken onderweg.
€ 14,95
 
Levertijd:
Axis tablet houder zwart
Universele tablet houder en portfolio!
€ 39,95
 
Levertijd:
Vergeten reus - Kazuo Ishiguro
Een oud echtpaar onderneemt een tocht door een woest landschap van mist en regen, op zoek naar een zoon die ze in geen jaren hebben gezien. De vergeten reus is een sublieme, ontroerende roman over collectief vergeten, liefde, wraak en oorlog. Het levert een nieuw hoogtepunt op in het oeuvre van een literaire grootmeester.
€ 24,99
 
Levertijd:
Eerst € 29,95
Ipad sleeve grijs
Stijlvol en duurzaam tegelijk. De hoezen van reWrap, voor iPad, zijn gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe.
€ 17,95
Abonneeprijs € 14,95
Levertijd:
Eerst € 39,95
Laptop sleeve blauw
Stijlvol en duurzaam tegelijk. De hoezen van reWrap, voor de laptop, zijn gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe.
€ 29,95
Abonneeprijs € 21,95
Levertijd:
Eerst € 49,50
Senz storm paraplu
Deze paraplu draait automatisch in de beste windpositie. Nooit meer een dubbel geklapte paraplu.
€ 21,95
 
Levertijd:
Liefde bij wijze van spreken - Yves Petry
Alex Jespers, auteur van een weergaloze succesroman maar inmiddels op zijn retour, beseft bij aanvang van deze vertelling dat het niet zal meevallen om uit te leggen hoe hij meer dan twintig jaar geleden verzeild raakte in een driehoeksverhouding met Jasper en Kristien Fielinckx.
€ 19,90
 
Levertijd:
Thuis barista
In Thuisbarista legt tweevoudig Nederlands kampioen barista Sander Schat de do's en dont's van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie uit.
€ 24,95
 
Levertijd:
Het nulnummer - Umberto Eco
Met 'Het nulnummer' waagt Eco zich voor het eerst aan een roman die zich afspeelt in de recente geschiedenis. Plaats van handeling is Milaan, 1992, twee jaar voor de eerste verkiezingsoverwinning van Silvio Berlusconi. Een groep journalisten is bezig voor een nieuwe krant een aantal nulnummers te schrijven waarin gebeurtenissen uit het nabije, roerige verleden van Italië worden gepresenteerd als 'nieuws' en van commentaar worden voorzien.
€ 19,95
 
Levertijd:
Ketters - Ayaan Hirsi Ali
Ayaan Hirsi Ali daagt de jihadisten onverschrokken uit en beschrijft wat islamieten moeten doen om hun religie van de 7e naar de 21ste eeuw te tillen. Het Westen moet ophouden concessies te doen, want Islam is geen vredelievende religie, zegt ze. Niet degenen die tegen de vrijheid van meningsuiting zijn, maar hervormingsgezinde Moslims verdienen onze steun. Ketters is geen oproep tot strijd maar een pleidooi voor vreedzame verandering en mondiale tolerantie.
€ 19,99
 
Levertijd:
Schaarste - Sendil Mulainathan & Eldar Shafir
Het baanbrekende onderzoek naar de gevolgen van schaarste op ons IQ. Gebrek aan tijd, geld en zelfs calorieën neemt dus dusdanig bezit van onze denkvermogen dat er geen ruimte meer is voor andere belangrijke dingen. Dat is waarom het mensen met geldzorgen zelf vaak niet lukt uit die situatie te komen. Het boek 'Schaarste, hoe gebrek aan tijd en ons geld ons gedrag bepalen' werd een bestseller.
€ 22,00
 
Levertijd:
Met andere woorden - Jhumpa Lahiri
Twintig jaar geleden werd Jhumpa Lahiri verliefd op Italië en het Italiaans. Door de jaren heen heeft ze zich de taal eigen gemaakt. Met 'Met andere woorden' schrijft ze voor het eerst in deze aangeleerde taal. Het is Lahiri’s meest persoonlijke boek tot nu toe, het verhaal van een obsessie, een onderdompeling in een nieuwe cultuur, en van een wedergeboorte als schrijfster. Herkenbaar voor iedereen die zich ooit vreemdeling voelde.
€ 17,99
 
Levertijd:
Bad feminist - Roxane Gay
Bad Feminist bevat essays over politiek, cultuur en feminisme, geschreven door een van de belangrijkste stemmen van de hedendaagse vrouwelijke intelligentsia, Roxane Gay.
€ 4,99
 
Levertijd:
The Storied Life of A.J. Fikry - Gabrielle Zevin
Boek van de week in editie 10: 'Dit is zo'n zeldzame roman die zoveel tegelijk is. Een psychologische liefdesroman. Een thriller. Een tragikomisch verhaal. (Engelstalig boek)
€ 12,99
 
Levertijd:
Wat ik mijzelf graag voorhoud - Lieke Marsman
Lieke Marsman legt in Wat ik mijzelf graag voorhoud niet alleen gedachten vast maar ook plaatsen en dagen. Zij trekt ze aan als kledingstukken, om te zien hoe zij voelen, en om ze vervolgens weer achter te laten.
€ 14,50
 
Levertijd:
Deugden van de tafel - Julian Baggini
Eten staat in het centrum van de belangstelling – met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en kritische debatten over de voedselindustrie. We willen lekker, gezond en verantwoord eten, niet te veel betalen en hebben weinig tijd. Maar hoe doen we dat: goed eten? Julian Baggini neemt ons mee op een filosofische reis langs onze culinaire gewoonten
€ 24,95
 
Levertijd:
Eis het onmogelijke - Slavoj Žižek
Met dit boek bewijst hedendaagse filosoof Slavoj Žižek dat hij ook een scherpzinnig cultuurcriticus is. In 34 korte hoofdstukken analyseert hij de betekenis van de meest uiteenlopende actuele onderwerpen, van de financiële crisis en de Arabische Lente tot de opkomst van China en het populisme.
€ 14,95
 
Levertijd:
Verhandeling over de verdraagzaamheid - Voltaire
Sinds de moordaanslag op de redactie van Charlie Hebdo op 7 januari breekt volgens het tijdschrift Magazine Littéraire één boek alle verkooprecords in Frankrijk. Traité sur la tolérance van Voltaire uit 1763. Als 'Verhandeling over de verdraagzaamheid' is het nu ook in het Nederlands verschenen.
€ 7,90
 
Levertijd:
De eerste foute man - Miranda July
Als Cheryl zich laat strikken om de excentrieke eenentwintigjarige dochter van haar werkgevers een tijdje in huis te nemen, wordt haar geordende wereldje volledig op zijn kop gezet. Toch slaagt uitgerekend de egoïstische, wrede, losbandige Clee erin Cheryl met haar neus op de feiten te drukken en haar onverwacht de liefde van haar leven te bezorgen.
€ 19,90
 
Levertijd:
Thieves of State - Sarah Hayes
‘Corruptie is als een reukloos dodelijk gas, ongemerkt dringt het binnen,’ schrijft Sarah Chayes in Thieves of State: Why Corruption Threatens Global Security. Het is meer dan alleen een moreel probleem, een humanitaire kwestie of een rem op de economie van een land. Als de corruptie systematisch is, dan ontketent het een rancuneuze woede die gewelddadig extremisme in de hand werkt.
€ 19,49
 
Levertijd:
Puur en eerlijk - Teun van de Keuken
Puur en eerlijk is het vrolijke verslag van een man die het goede probeert te doen in onze complexe wereld. Maar die daarin geregeld jammerlijk weet te falen.
€ 12,90
 
Levertijd:
In naam van God - Karen Armstrong
In een reis van de prehistorie tot het heden maakt Armstrong duidelijk dat er naast de kruisvaarder die in de middeleeuwen dood en verderf zaaide en de hedendaagse jihadist, ook altijd een Jezus of een Boeddha is geweest, pleitend voor een rechtvaardige en vredige samenleving.
€ 29,90
 
Levertijd:
Salmagundi - Sally Butcher
Inspirerende en originele salades uit het Midden-Oosten en verder.
€ 24,95
 
Levertijd:

 Winkelwagen

Een ogenblik geduld...

Meest bekeken

1
Boekenstandaard Scarlett Rood
Met deze boekenstandaard kunt u aan tafel ontspannen een boek lezen. Ook ideaal om een kookboek leesbaar en vlekkeloos te houden tijdens het koken.
€ 29,90
Abonnee € 25,90
2
Het digitale proletariaat - Hans Schnitzler
In Het digitale proletariaat wordt de ontstaansgeschiedenis van een eigentijdse klasse geschetst. De digitale proletariër is een mens van wie het hele bewustzijn - zijn aandacht, emoties en vriendschappen, zijn ideeën en fantasieën - tot koopwaar is gereduceerd.
€ 19,90
 
3
Alleen met de goden - Alex Boogers
Een overweldigende coming-of-age roman, waarin Alex Boogers al zijn thema's laat samenvloeien: verstoorde familierelaties, liefde en verlating, vechten om te overleven, schrijven om te groeien. Tegelijk is deze ontroerende, meeslepende vertelling een zoektocht naar een vader.
€ 19,95
 
4
Magdalena - Maarten 't Hart
Het langverwachte boek van Maarten 't Hart over zijn moeder ‘Na mijn dood,’ zei de moeder van Maarten ’t Hart vaak, ‘kun je over me schrijven wat je wilt, maar spaar me zolang ik leef.’
€ 19,99
 
5
Boom Eco mok zwart
Dubbelwandige en lekvrije reismok van 225ml, voor uw warme én koude dranken onderweg.
€ 14,95